Autor: Danas/foto: Medija centar Beograd

Novi Sad
06.05.2016.
09:23 > 09:23
Smenjeni direktor programa RTV Slobodan Arežina kaže da mu je u Upravnom odboru rečeno da nemaju nikakvih zamerki na njegov rad i da smatra da je njegova smena politička.
  • Naki

    10.05.2016 22:33
    beda
    Program RTV nikad bolji,a direktora smenjuju.Možda zato što vođi i njegovoj stranci nije posvećeno mnoooogo više prostora u predizbornoj kampanji?Ili nema ni parova ni farme ni selo gori a baba se češlja,nema grand parada isličnih ispraznihbljuvotina,nego je program podignut na kulturan nivo.Sramota me je što živim u državi u kojoj politika određuje načine naših života i sve,ama baš sve.I to koja politika?Najprizemnija.Što bi mnogi rekli:napreDNO.
  • nss

    08.05.2016 13:26
    nss
    kada se smeni neki direktor pune novine a kada na stotine radnika ostane bez posla i na hiljade ne dobija plate nema ni naslova a ne teksta
  • Pera Mitić

    07.05.2016 22:31
    Komentar
    Pogledajte ko je postavljen na mesto v.d.
    Sačekajte da se završi konkurs, da se opkladimo ko će nastaviti sa funkcijom.
    Da li se to opet vraćaju u sedlo kadrovi iz vr
    Ko je direktor desk-a, itd
    PS
    ako ste se zapitali kako to ja ........ da insajderske informacije.
    Pozdravlja vas Pera cvećar sa malom proizvodnjom karanfila.
  • Baja

    07.05.2016 00:53
    Sve se zna
    90% radnika RTV vrlo dobro zna kako je doticni dosao u nas kucu,koju smo stvarali preko 30g.,kako je vladao i sta je ostavio iza sebe i nikome nije zao zbog ovoga sto se desilo,naprotiv! Kukaju samo njegovi poltroni koji su napredovali bez ikakvog pokrica! Toliko o tome,smesni su ovi ljudi sto se javljaju a pojma nemaju sta se desavalo u RTV iza malog ekrana,jad i cemer!
  • Dzoni ns

    07.05.2016 00:44
    Ah ta politika
    Evo bas se nesto cudim,sta se ovo desava? Od 2000 g. do sada niko u RTV nije biran po politickoj liniji vec po strucnosti i zalaganju a sada ovo? Kako je Arezina dosao na to mesto,pa kao vrhunski strucnjak i jos je pocistio sve nesposobne a doveo strucne i vredne radnike! Posteno je i nagradjivao, vredni i sposobni su dobijali plate po 150.000 din. a ovi nepodobni, ups,nesposobni po 25-30.000 din. Ali avaj zla nova vlast ga je smenila i prekinula ovu idilu u RTV! Pa dokle vise?
  • Srđa

    06.05.2016 18:31
    ranije
    A Gospodine Arežina,
    kada ste imenovani na tu funkciju,
    došli ste preko dobrog CV-a,
    ili takođe preko politike?
    Pa zar ste mislili da ćete do penzije direktorovati?
    Možda Vi i jeste suvi profesionalac,
    ali cela Srbija je ispolitizovana.
    Videćete kakvi će pacijenti
    tek sada biti imenovani u novi
    UO RTV.
  • Novosadjan bez in

    06.05.2016 17:36
    Ma da. . . .
    Trreba pitati radnike televiyije Novi Sad, ne RTV nego bas Novi Sad. Smenjivao je urednike bez razloga i objasnjenja, pogotovo manjinskih redakcija, novinari koji su mu se uvlacili imali su posla a oni koji su mislili svojom glavom nisu smeli da rade po njegovom naredjenju. Zabavnog programa nije bilo, osim onih drzavni posao, dokumentarnog programa je bilo samo koji se NJEMU svidjao, obrazovnog programa nije ni bilo, tako da je smena sasvim u redu a ja kao bivsi radnik te medijske kuce znam da su i ranije smenjivani direktori bez toliko pompe i medijske halabuke tako da je to sasvim normalno u televiziji Novi Sad i sta se on sad buni.
  • Politicka utopija

    06.05.2016 15:47
    Uskoro ce i dzeparosi vikati da ih politicki hapse.Nije mi jasno kako takve institucije,i sama drzava,dotakose dno a svi su posteni i strucnjaci?? Ko da zivimo u Bermudskom trouglu.
  • Mira

    06.05.2016 14:53
    Sta moralisete svi ovde? A i vi postovani direktore! Kako ste dosli - tako ste i otisli!!
  • Ovdasnji

    06.05.2016 14:16
    Nikakva steta
    Program je los, gledanost nikakva a pretplata obavezna. Ono sto se ne gleda ne treba ni da se placa.
    Kadrovi u RTV su slabi, novinari instruisani i pristrasni. Trebace to dobro protresti.
    A ako treba i ugasiti. Smesno je da nesto postoji sto nije ekonomski efikasno. Ne zelim da, kao poreski obveznik, placam necije gubitke. Mozda treba da budu prodati pa da ih gazda placa. Dotle, zbogom!
  • bezanje

    06.05.2016 12:30
    Svako ko moze treba da ode iz ove u svakom pogledu poremecene zemlje .
  • Dule

    06.05.2016 12:22
    Doprinos gdina Arezine
    http://media.rtv.rs/sr_ci/male-vazne-stvari/19705
  • Lepa

    06.05.2016 11:19
    Kakvi kadrovi
    Nije problem njegova smena nego ko je postavljen na njegovo mesto ako SNS nema bolje kadrove onda je bespredmetno govoriti Pogledajte biografije i novinarske radove
  • ns

    06.05.2016 11:16
    zbog ovakvih stvari je bitno da pored neprirodnih novodošlica u vojvođansku vlast ostane neko ko će iole predstavljati vojvođanski identitet da se ne izgubi, televiziju i informisanje u pokrajini vodi lsv pa vi pljujte i dalje po njima a hvalite ono što rade kad iziđe neka vest o rtv, da tako ostane skoro da se i ne bi primetila srbijanština u novoj vlasti u suprotnom doviđenja svima od Danice i Ljubice do Daška, Mlađe i Državnog posla.
  • Мирко

    06.05.2016 10:58
    Политика га донела, политика га однела. Ништа ново..
  • ex chapman

    06.05.2016 10:38
    vojvodina
    dragi moji TV NS ili RTV od kad ja gledam tv imaju loš program. tek poneka emisija koja valja - a i to više u poređenju sa ostatkom programa RTV nego što ima neku svoju "apsolutnu vrednost". danas je nešto bolje ali to samo govori o tome koliko su ranije bili loši. ne pričam naravno o "političkoj orijentaciji" - ko koga promoviše i plaća. govorim o programima koji interesuju normalne ljude. nedostatak inspiracije i bilo kakve ambicije posebno je vidljiv u redakcijama manjina. zašto je to tako - ne znam. verujem da imaju prelem sa sredstvima, ali ne verujem da je on toliko velik koliko je program loš. više originalnih autorskih emisija; u nedostatku istih dobre su i kopije kvalitetnih emisija iz sveta. ne bi falilo ništa ni da se češće emituju dobri filmovi i serije. ako nema novaca, uvek su dostupni stari dobri koji ne koštaju puno.
    rtv gledam iz istog razloga zbog kojeg još uvek kupujem Dnevnik: isključivo lokal-patriotizam. volim što se gaji taj "vojvođanski duh" ali se to radi nekako traljavo. posebno me "iritira" preterani akcenat koji se stavlja na "etno". proizvodi se utisak da od kulture mi i nemamo ništa autoentično osim "seoskog". naravno da treba promovisati i "selo" - sviđa mi se ona odlična kopija BBCjevog "escape to the country". ali u odgovarajućoj srazmeri treba promovisati i druge elemente "vojvođanskog identiteta".
  • ...

    06.05.2016 10:18
    Eto nama farmi i parova i na RTV-u!
  • ns

    06.05.2016 10:02
    Program RTV nikad nije bio bolji, i moze trenutno da bude pojam za citav region. Fina mesavina kulture, dokumentarnih i naucnih emisija, kvalitetan serijski i filmski program...
    Ovom coveku svaka cast na poslu koji je obavio, moze ide uzdignuta cela!
  • Brus Vilis

    06.05.2016 09:47
    Kontam da ćemo uskoro i mi umesto Novosadskih razglednica uživati u Beogradskoj hronici, predivnom serijalu o usponu naše prestonice.
  • zivan

    06.05.2016 09:37
    CCovek jeste dobar novinar, taccno je da je i odlazak po diktatu politike, ali i dolazak je bio po politicckoj linije druge orijentacije...
  • Ex RTV

    06.05.2016 09:34
    Po diktatu politike je došao, po istom diktatu je i otišao. Problem je što se od jogurt revolucije u toj kući ne poštuje struka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna